Wij staan voor u klaar!

GVA Garage Vink Asten

Waarom we iedere dag met plezier werken? Als wij merken dat mensen blij zijn met de auto die ze bij ons gekocht hebben dan vinden we dit ontzettend fijn. Dat geeft veel voldoening. We weten allemaal dat het onderhoud van een auto of brommobiel kosten met zich mee brengt en dat is nooit fijn maar toch merken we dat als mensen begrijpen wat er aan hun auto gedaan is zij toch met een tevreden gevoel bij ons weg gaan. Vooraf overleggen en naderhand uitleggen wat je gedaan hebt, kijk dat is belangrijk.

Wij werken met een klein maar hecht team. Ieder van ons vervult belangrijke taken binnen het bedrijf. We houden altijd goed in de gaten dat de kwaliteit hoog is omdat we dit juist zo belangrijk vinden. Dit te samen met een vriendelijke prijs zorgt ervoor dat we onze  klanten vaak al heel veel jaren zien.

Familie Vink - GvA Asten

GVA Garage Vink Asten, een echt familiebedrijf

Garage Vink is al meer dan dan 30 jaar actief in de regio. Sinds 1996 zijn zij AIXAM dealer en hiermee zijn we één van de eerste brommobiel dealers van Nederland. Er is dus al meer dan 22 jaar ervaring en kennis aanwezig. Een brommobiel lijkt net een auto maar heeft specifieke aandachtspunten en alleen door deze ervaring kan er heel veel kosten bespaart worden doordat dit tijdig opgemerkt wordt. Er staat altijd een grote voorraad nieuwe en tweedehands brommobielen in de showroom zodat u echt wat te kiezen heeft. De prijzen lopen uiteen maar er worden geen concessies gedaan op kwaliteit. Alleen de beste brommobielen zult u bij ons vinden.

Wilt u kennismaken met ons bedrijf? Komt dan gerust eens binnen lopen.

Ook buiten Brabant

Internet is niet meer weg te denken. Dit brengt een groot voordeel met zich. Ook al woont u niet in Brabant. Wij leveren de door u gekochte brommobiel af in heel Nederland, België of Duitsland.

Wat maakt ons bijzonder

Persoonlijke aandacht vinden we belangrijk. Wij helpen en adviseren u bij uw keuze voor een brommobiel of auto. Ook na de aankoop kunt u bij ons terecht voor vragen en/of opmerkingen. Loop bij ons binnen, de koffie of thee staat altijd bij ons klaar.

Arina Vink

Arina Vink

directie

Chris Vink

Chris Vink

directie

Christian Vink

Christian Vink

inkoop & verkoop

Davy van Ruth

Davy van Ruth

monteur

    Back to top