Maak nu een afspraak voor een beurt

Kleine onderhoudsinspectie

Als u op tijd een kleine onderhoudsinspectie laat uitvoeren, weet u precies hoe ‘gezond’ uw auto is. Grote reparaties ziet u vooraf aankomen. Misschien kunt u ze zelfs wel voorkomen door de kleine onderhoudsinspectie. Uw auto wordt gecontroleerd op 30 punten van de kleine beurt checklist. Natuurlijk wordt de olie ververst en het oliefilter vervangen. Mocht de monteur constateren dat vervanging van andere onderdelen nodig is, dan overlegt hij eerst met u. Zo weet u vooraf waaraan u toe bent. Door een kleine onderhoudsinspectie tijdig uit te laten voeren, kunnen problemen vroegtijdig worden gesignaleerd en verholpen voordat dit tot grotere problemen gaat leiden. In het onderhoudsboekje van uw auto staat wanneer de kleine beurt moet worden uitgevoerd. Laat uw onderhoudsboekje ook bijwerken nadat de onderhoudsinspectie is gedaan. Dit zorgt ervoor dat de onderhoudshistorie van uw auto bekend is voor een volgende monteur. En het is van belang voor de waarde van uw auto.

Grote onderhoudsinspectie

Een uitgebreide inspectie van uw auto op maar liefst 78 punten. De grote onderhoudsinspectie is de beste investering om zorgeloos te blijven rijden. Uw auto wordt gecontroleerd op 78 punten van de grote onderhoudsinspectie checklist. Natuurlijk worden de olie, het oliefilter vervangen. Bekijk uw prijsspecificatie of ook het luchtfilter en/of de bougies worden vervangen. Als de monteur constateert dat vervanging van andere onderdelen nodig is, dan overlegt hij eerst met u. Zo voorkomt u financiële verrassingen.

Wintercheck

Maak uw auto winterklaar met de mijngarage wintercheck. Uw auto wordt op 23 belangrijke punten nagekeken: van accu, vloeistofniveau tot aan het bandenprofiel. Zo gaat u veilig de winter in.

Uw auto winterklaar met de mijngarage wintercheck

De winter is het seizoen met de meeste pechgevallen. Dat is niet vreemd. Uw auto heeft het door de weersomstandigheden extra zwaar. Door de wintercheck te laten uitvoeren gaat u veilig de winter in. Met minder kans op pech in de vrieskou. Met de wintercheck wordt uw auto op 23 punten gecontroleerd. Denk bijvoorbeeld aan het bandenprofiel, de accu, de verlichting en het oliepeil.

Kosten wintercheck

De monteur kan tijdens het uitvoeren van de wintercheck mankementen aan uw auto ontdekken. Hij zal u vooraf vragen om toestemming voor reparatie of vervanging van deze onderdelen. Zo weet u altijd waaraan u toe bent

Back to top