Nieuws

Garage Vink Asten - GVA Auto's

Zoekt u een brommobiel in Eindhoven en omgeving?

U vindt op onze website heel veel informatie. Kijk eens op Informatie Brommobielen  op deze site. Hier leest u wat een brommobiel is, wat de verkeersregels zijn, hoe u de brommobiel kunt verzekeren en nog heel veel meer. Wilt u zien wat we op dit moment hebben staan in onze showroom? Onze actuele voorraad vind u onder het menu Voorraad brommobielen. Heeft u vragen dan kunt u deze stellen via de mail info@garagevink.nl of u kunt ons bellen op 0493-696962 Maar natuurlijk kunt u ook naar ons toe komen. GVA Garage Vink Asten zit aan de Heesakkerweg 22 in Asten. Als u op onderstaande links klikt ziet u de nieuwe- en voorraad brommobielen.

aixam-nieuw

De eerste brommobiel, ook wel minicar genoemd, hebben we in 1996 afgeleverd in Deurne. Toen wisten we nog niet van het bestaan van de brommobiel af. Een klant van ons attendeerde ons hierop en we zijn ons gaan verdiepen in de wereld van de brommobielen. We kwamen uit bij Aixam. In 1996 was al duidelijk dat Aixam een pracht alternatief was voor de auto. Onze klant heeft een Aixam 540 Twin Option bij ons gekocht en heeft hier met heel veel plezier in gereden.  Aixam zit kwalitatief goed in elkaar en hanteert een hoge standaard op het gebied van veiligheid.

We zijn sinds 1996  dealer van Aixam en zijn hiermee één van de eerste brommobieldealers van heel Nederland. Sinds 2009 is Aixam Nederland in Uden de importeur van Aixam. Aixam heeft de brommobiel naar een hoog niveau getild. Naast veiligheid (alle veiligheidsproeven zijn glansrijk doorstaan) heeft Aixam het design hoog op de agenda staan. Daarnaast is Aixam ook vooruitstrevend in duurzaamheid. U

Mobiel blijven in Venlo en omgeving, Als u zelf wilt kunnen blijven rijden ook als u geen autorijbewijs (meer) hebt en u zoekt een betrouwbare brommobiel. GVA Garage Vink in Asten heeft altijd tussen 25 en 40 brommobielen staan en zijn daarmee één van de grootste brommobieldealers van Nederland. Het bedrijf is gevestigd in Asten, dit ligt tussen Weert en Helmond. Als AIXAM en MEGA dealer van het eerste uur zijn er inmiddels heel veel brommobielen afgeleverd in Venlo en omstreken. Ook voor service en onderhoud van uw brommobiel kunt u bij Garage Vink terrecht. Als brommobielspecialist doen wij het onderhoud aan alle merken brommobielen. Omdat we een groot magazijn hebben met brommobielonderdelen kunnen we in bijna alle gevallen garanderen dat uw brommobiel snel klaar is.  U kunt gebruik maken van onze haal- en brengservice. Uw brommobiel zal de volgende dag weer bij u teruggebracht worden. We nodigen u van harte uit om eens vrijblijvend bij ons binnen te lopen en beantwoorden graag al uw vragen. 

 

      
    Back to top