Blog

Latest Industry News

Kijk voor assortiment

Brommobiel

Garage Vink Asten - Hét Brommobiel Center van Brabant

brommobielen

Brommobielen

Garage Vink Asten – Hét Brommobiel Center van Brabant Is sinds 1996 dealer van het merk AIXAM. In de loop van 20 jaar heeft de brommobiel een grote ontwikkeling laten zien. De 45 km auto is een serieuze vorm van mobiliteit. Niet alleen een uitkomt voor senioren maar voor iedereen die het rijden in een auto te snel vindt gaan. Omdat de snelheid beperkt is voelt men zich comfortabel in een brommobiel. Veel senioren, die mobiel willen blijven en autonomie belangrijk vinden, maken vroeg of laat de overstap van een auto naar een brommobiel. Wij adviseren om niet té lang te wachten met deze omschakeling. Men heeft dan meer tijd om te wennen aan de nieuwe auto waardoor ook op hoge leeftijd rijden mogelijk blijft. Maar niet alleen de senioren hebben de brommobiel ontdekt. Ook voor hen mensen die Garage Vink is Brommobiel Center Brabant en Limburg.

Verkoop 45 km auto

Wij leveren brommobielen niet alleen in Brabant maar door heel Nederland. Van Hapert tot Roermond. Maar ook in Utrecht en in Leiden. Onze klanten komen overal vandaan. Wij komen de brommobiel van uw keuze naar u toe brengen. Kunt u niet naar ons toe komen? Dat is geen probleem. Wij mailen u uitgebreide informatie toe. Besluit u dat u deze wilt kopen dan betaald u de brommobiel. Bevalt deze bij aflevering niet dan storten wij het bedrag naar u terug.

Garage Vink Asten levert brommobielen door heel Nederland. Afstand is geen bezwaar en wij komen deze graag bij u thuis afleveren. Wij leveren van Groningen tot Zeeland. Van Zuid-Holland tot Gelderland. Al 22 jaar een bekend adres in heel Nederland. Als één van de grootste 45 km dealers van Nederland hebben we een groot assortiment gebruikt staan. U kunt kiezen voor een prachtige gebruikte brommobiel in allerlei prijsklassen. Er zijn al veel brommobielen bezorgd door heel Nederland. Zo maken we soms een route van Utrecht naar Zuid-Holland. Maar ook in Drenthe rijden brommobielen die uit Asten komen. Woont u in Overijssel? Dit is voor ons geen enkel probleem. We komen zowel naar Utrecht als ook naar Zuid-Holland. Op alle tweedehands brommobielen vanaf € 4.500,- is de uitgebreide brommobielgarantie van toepassing. Elke brommobiel die wij verkopen daar staan wij voor honderd procent achter. Wij zijn pas tevreden als u dit ook bent. Zo weet u zeker dat u goed zit. Op alle tweedehands brommobielen vanaf € 4.500,- is de uitgebreide brommobielgarantie van toepassing.

Onderhoud brommobielen

Niet alleen voor het kopen van een brommobiel bent u bij ons aan het juiste adres. Ook voor onderhoud van uw brommobiel bent u bij Garage Vink goed. Wij halen uw 45 km bij u op en brengen deze met onze service ook weer terug. U kunt natuurlijk ook naar ons toe komen. Wij zitten aan de Heesakkerweg in Asten. U kunt het bezoek aan ons combineren met het prachtige Museum Klok en Peel. Dit ligt op een steenworp afstand van Garage Vink Asten. U maakt er dan gelijk een leuke dag uit van. Ook kunt u naar het gezellige centrum van Asten gaan. Houdt u van wandelen dan is de Strabrechtse Heide een echte aanrader. U kunt deze middels het buurdorp Someren bereiken. Ook de Grote Peel is een echte aanrader. Met een bezoek aan bezoekerscentrum Mijl op Zeven maakt u het compleet.

AIXAM Dealer

AIXAM is de absolute kwaliteit brommobiel. Veel expertise is geïnvesteerd zodat u het optimale comfort heeft. Het design is modern en aansprekend. Veiligheid is de absolute nummer 1 bij Aixam. Daarom heeft Aixam als enige fabrikant een complete rolkooiconstructie. Ook heeft AIXAM een ABS systeem zodat u in alle weersomstandigheden veilig kunt rijden.

 

Verkoop Brommobielen, Venlo, Uden, Veldhoven, Weert, Helmond, Gemert, Valkenswaard, Boxmeer, Boxtel

GVA Garage Vink Asten is dealer van Aixam brommobielen en verkoopt ook alle andere merken brommobielen  als Ligier, Bellier, Microcar en Chatenet. Met kop en schouders is AIXAM Europees Marktleider in brommobielen. En dat is natuurlijk niet zomaar. AIXAM investeert in innovatie, VEILIGHEID en Uitvoering. Daarbij presenteert AIXAM als enige een Elektrische brommobiel. Met maar liefst een actieradius tussen 75 en 110 km en een oplaadtijd van maar 3,5 uur mag deze E-AIXAM zich een ware topper noemen. En het mooie is… hij kan gewoon via het stopcontact geladen worden. U heeft geen laadpaal voor de deur nodig!

Elektrische 45 km auto

De elektrische brommobiel is met een echte opmars bezig. Aixam staat bekend om zijn hoge kwaliteitsnormen en heeft met de eAIxam een stijlvolle 45 km auto ontwikkelt. Met zijn korte oplaadtijd van maar 3,5 uur heeft deze een actieradius van 70 tot 110 km. Het accupakket is gegarandeerd van hoge kwaliteit. Het mooie is dat deze via een normaal geaard stopcontact opgeladen kan worden. Zo kunt u laden waar u maar wilt zodat u snel weer op weg kunt.

45 km auto met dieselmotor

Maar ook de dieselmotor van AIXAM is een echte topper. De nieuwe Euro 4 motor voldoet aan de moderne milieu eisen en genereert maar liefs 8 pk. Daardoor is deze Kubota motor sterker en stiller geworden. Daarom heeft deze motor een lage CO2 uitstoot en het A milieulabel gekregen. Het brandstofverbruik is erg laag, met 1 liter brandstof rijdt u 28 tot 30 km! U betaald geen wegenbelasting en u hoeft de AIXAM niet APK te laten keuren. De fabriek geeft 2 jaar volledige fabrieksgarantie. Er zijn heel veel redenen om naar GVA Garage Vink Asten te gaan. Kom vrijblijvend langs met uw vragen.

Waar zit Garage Vink Asten

Uw brommobiel wordt bij u thuis afgeleverd

Brommobiel thuisbrengen in Eindhoven Heeft u eenmaal een brommobiel bij ons gevonden dan wordt deze bij u aan afgeleverd. U krijgt een uitgebreide instructie en er wordt samen met u in uw eigen omgeving een stuk gereden zodat u kunt wennen aan uw brommobiel. Wij nemen de tijd voor de aflevering en u hoeft zich niet gehaast te voelen. De brommobiel heeft bij aflevering een onderhoudsbeurt gekregen en de eerstvolgende beurt is pas na 5.000 kilometer of na één jaar.

Meer informatie over (Auto)Rijbewijsvrij rijden?

Neem dan contact op met  Arina of Chris Vink van GVA Garage Vink Asten, Het brommobielcenter van Brabant & Limburg.

Meer informatie over Aixam Brommobielen of andere merken brommobielen?

Wij verkopen alle merken brommobielen. U kunt bij ons terecht voor Aixam maar ook voor Ligier of Microcar.

Aixam assortiment

Arina of Chris Vink helpt je graag met alle vragen over brommobielen. Zij verkopen al jaren brommobielen en kunnen door hun ervaring je dan ook het beste advies geven.
Brommobielcenter Brabant, Heesakkerweg 22, 5721 KP Asten , Telefoon: 0493-696962, Email:info@garagevink.nl

Brommobielen

BROMMOBIELCENTER BRABANT

GVA Garage Vink Asten is gevestigd in de gemeente Asten-Heusden, in de provincie Noord-Brabant. De gemeente Asten maakt deel uit van de plusregio Eindhoven. De gemeente Asten grenst aan Limburg. Brommobielcenter Brabant is zodoende perfect gelegen voor mensen die woonachtig in de provincie Brabant. De klantenkring van Garage Vink Asten beperkt zich dan ook niet enkel tot Asten, Someren, Helmond, Deurne, Boxmeer of Eindhoven, maar ook klanten uit omliggende plaatsen als Someren-Heide, Someren-Eind, Heusden, Neerkant, Ommel, Liessel, Vlierden, weten de weg naar hét Brommobielcenter voor Brabant te vinden.

BROMMOBIELCENTER voor LIMBURG

Brommobielcenter Brabant is zodoende perfect gelegen voor mensen die woonachtig in de provincie Limburg. Omdat Asten direct grenst aan de provincie Limburg zijn plaatsen als Venlo, Venray, Meijel, Griendtsveen, Grashoek, Ysselsteyn, Ospel, Nederweert, Heybloem en Panningen, allemaal gelegen op nog geen 30 minuten afstand van hét Brommobielcenter  Brabant. www.brommobielcenterbrabant.nl

Kiest u voor de compacte Aixam City of gaat u voor de gestroomlijnde Aixam Coupé of toch voor de stoere Aixam Crossline? Voor meer klikt u op één van deze Aixam’s

 

 

            City     Coupe   

Ook voor het grootste assortiment gebruikte brommobielen bent u bij GVA Garage VInk Asten op het juiste adres.

Een familiebedrijf, een klein team, afspraak is afspraak en we staan allemaal graag voor u klaar!

Arina & Chris Vink voor het bedrijf dat u mobiel houdt

 

Leave comments

Your email address will not be published.*You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Back to top