Brommobiel

Het complete aanbod

GVA Garage Vink Asten, hét Brommobiel Center voor Brabant en Limburg

Voor een brommobiel biedt Aixam het grootste assortiment. Met keuze uit veel modellen en uitvoeringen is er altijd een 45 km auto die het best bij u past. Kiest u voor luxe of vindt u dit minder van belang? Aixam heeft zowel de luxe premium versies als ook budget modellen. Het grootste model is de Crossover. De instap is hoog wat het in- en uitstappen zeer makkelijk maakt. De Coupé is sierlijk en sportief. Met keuze uit basic maar ook heel luxe zoals de GTI. Daarnaast de keuze voor het City model. Wendbaar en een echte citycar. Alle modellen zijn leverbaar zowel volledig elektrisch als ook diesel. U kunt met Aixam altijd slagen. Ook als u naar een gebruikte brommobiel op zoek bent bent u bij ons aan het juiste adres. Wij vertellen u graag meer over onze brommobielen. Garage Vink is een familiebedrijf. Met al meer dan 25 jaar ervaring in brommobielen hebben we naam gemaakt in Nederland. Kom gerust een keer kijken, we nodigen u graag uit. De koffie en thee staat klaar.

City brommobiel
brommobiel coupe
Aixam Coupe
 • Top

  Zeer vriendelijk zowel telefonisch als via Whatsapp en komen alle afspraken na. Ook in goed overleg met calamiteiten die ze tegen kwamen bij mij even een belletje voor akkoord. Ophalen en terugbrengen word ook in prima overleg geregeld.

  G. Eijk, Klundert

 • altijd eerlijk, altijd afspraken nakomen, fijn familiebedrijf

  Garage Vink is een goed functionerend familiebedrijf, waar duidelijkheid, vriendelijkheid en eerlijkheid hoog in het vaandel staat. Het geniet al jaren mijn vertrouwen en ik hoop er nog vaak te komen.

  Theo, Eindhoven

 • Super tevreden, zowel over mijn Aixam als over de service van dit bedrijf.

  Als je niet meer mag rijden ivm gezondheidsklachten en de enigste optie die je nog hebt is het vervoer met een 45-km auto dan zou ik zeggen: doen! Je doet jezelf tekort als je het níet doet. Ik kocht mijn nieuwe Aixam een klein jaar geleden bij Garage Vink en ben er superblij mee. Het zit én rijdt voortreffelijk en ik kan me weer verplaatsen. Daarbij komt, en dat vind ik ook belangrijk, dat Chris Vink en zijn echtgenote supervriendelijke mensen zijn en je op een goede en snelle manier wordt geholpen. Een goede service dus! Garage Vink van mij krijgen jullie een dikke TIEN!!

  Corry, Mierlo-Hout

 • Betrokken en vertrouwd en bij aflevering een glanzende brommobiel

  Vanuit Almere zitten we voor de brommobiel bij garage Vink. Contact is altijd via korte lijnen. Fijn dat de brommobiel opgehaald en gebracht kan worden. Wij zijn zeer tevreden.

  Els, Almere

Back to top