Brommobiel Center Brabant

Levering door heel Nederland

Brommobielen

Brommobiel

Garage Vink Asten is het Brommobiel Center van Brabant. De laatste 10 jaar heeft de brommobiel een enorme ontwikkeling doorgemaakt en als u een brommobiel voor ogen heeft zoals deze vroeger was dan bent u aangenaam verrast als u bij ons door de showroom loopt. Het is een moderne kleine auto met dezelfde luxe die u ook van uw eigen auto gewend bent. De overstap van een auto naar een brommobiel wordt hierdoor natuurlijk een stuk kleiner. Natuurlijk zijn er wel verschillen. Deze zit ‘m voornamelijk in de snelheid en dat er maar maximaal twee personen in een brommobiel kunnen. Ja, u kunt minder hard rijden, de vraag is of dit erg is. Onze ervaring is dat de meeste mensen die de overstap naar een brommobiel maken hier heel snel wennen aan wennen.

Aixam

Wij zijn AIXAM dealer sinds 1996. Aixam heeft een grote range in brommobielen. Zo is er de Aixam City, de compacte uitvoering. Deze City brommobiel is ideaal voor de stad en makkelijk overal te parkeren. De elegante Coupé is een slag groter en biedt meer dan voldoende bagageruimte. De Crossline en de Crossover zijn de allrounders van het stel. Deze beide brommobielen zijn zeer ruime modellen. De City en de Coupé zijn tevens leverbaar in geheel elektrisch aangedreven motor. Wilt u duurzaam rijden dan is de eAixam uw nummer 1. Makkelijk op te laden via een normaal geaard stopcontact maar ook via laden via de vele laadpalen is met een transitiestekker heel eenvoudig. Gaat u voor de diesel versie of de elektrische variant, met Aixam koopt u altijd kwaliteit.

Wie zijn wij

Garage Vink is een echt familiebedrijf. Chris is het bedrijf begonnen in 1987 in Someren en in 1991 is Arina in het bedrijf gekomen. Toen de werkplaats in Someren te klein was is het bedrijf in 1995 naar de huidige locatie verhuist. Vanaf 1996 zijn we dealer van Aixam brommobielen. Naast brommobielen zijn we een universeel garagebedrijf. In 2010 is onze zoon Christian in het bedrijf gekomen. Daarnaast werkt Davy ook al sinds 2012 bij ons. Wij zijn een fijn team met elkaar en vinden het allen belangrijk dat we kwaliteit leveren. Wij zijn blij als onze klanten tevreden zijn, daar werken we iedere dag met veel plezier voor.

 

 

.

 

Back to top